Raklap bútor teraszra

Raklap bútor teraszra

 Egyedi dizájnbútorokat készítek raklapból budapesti manufaktúrámban. Számos szuper jó típus van a tarsolyomban, ez itt éppen egy olyan sarok-szett, amit elsősorban teraszokra ajánlok.

A mérete elemenként 80x60 cm, vagyis kényelmes alfél-hely biztosított az ülésre. A háttámla döntött, szóval nem úgy kell ülni rajta, mintha vallatnának. A padok magassága ~30 cm, ez és a szivacs magassága éppen olyan ülőszint, ami komfortos a térdnek és a deréknak.

Az asztal a szokásos kalapp-féle típus, amelyből bőven szemezgethetsz még a honlapomon, vagy a nevemre kattintva a többi hirdetésemben.

A szín természetesen választható, azon túl, hogy környezetbarát, szagtalan vizes bázisú lazúrt használok, amely UV-álló, és vízlepergető, de a fa erezetét is látni engedi. Eléggé menő cucc, én mondom!

Kérdezni egyedi méretekről, elkészítési technikákról, szállításról és minden egyébről ér és fokozottan ajánlott, további hirdetéseim között böngészni pedig szintén eredményes lehet! :)

A teraszbútor ára elemenként 30.000 Ft, de a módosításokon sok múlhat. Ilyen befolyásoló tényező, ha rácsozottan/teledeszkázva kéred az asztallapot, netán üveglapot is szeretnél a tetejére, ha mégsem akarsz háttámlát, ha magasabbat/alacsonyabbat kívánsz a padokból, ha nagyobb/kisebb méretek kellenek, satöbbi satöbbi.