Raklap bútorok

Raklap bútorok

 Raklapból bármilyen bútort elkészítünk!Egyedi megrendelést is felveszünk!Pl.:kanapé 35000.-ft,dohányzó asztal 20000.-,boros polc 6000.-,polc 12000.-!

Alig használt kerti bútorszett, asztal, 6 db székkel

Alig használt kerti bútorszett, asztal, 6 db székkel

 Eladó egy hibátlan állapotban lévő kerti asztal,

Méret: 90 cm x 150 cm

6 db rakásolható székkel!

Méret:
szélesség: 56 cm
magasság: 82 cm
mélység: 59 cm

A bútorok Biatorbágyon találhatóak, szállításban nem tudok segíteni.

Kerti fa bútor (akác) új gyári csomagolásban eladó

Kerti fa bútor (akác) új gyári csomagolásban eladó.4 székből és egy asztalból áll a garnitúra .Könnyen össze csukható és szerelhető .Szállításban tudok segíteni.Kecskemét területén ingyenes a kiszállítás.Az ár számlás ár és fix.
Bolti árnál jóval olcsóbban.

Raklap kerti bútor

Raklap kerti bútor

 Sürgősen, helyhiány miatt eladó a hétvégén ennyiért.
A szállításban tudunk segíteni, Baranyában ingyen.
Kerti bútornak vagy nappaliba is ideális.
Méretek:240x200cm
mélység :80cm
magassága karfáig:53cm
ülőmagasság:27cm
Asztal méretek:104x67cm
magassága:42cm

Raklap bútor teraszra

Raklap bútor teraszra

 Egyedi dizájnbútorokat készítek raklapból budapesti manufaktúrámban. Számos szuper jó típus van a tarsolyomban, ez itt éppen egy olyan sarok-szett, amit elsősorban teraszokra ajánlok.

A mérete elemenként 80x60 cm, vagyis kényelmes alfél-hely biztosított az ülésre. A háttámla döntött, szóval nem úgy kell ülni rajta, mintha vallatnának. A padok magassága ~30 cm, ez és a szivacs magassága éppen olyan ülőszint, ami komfortos a térdnek és a deréknak.

Az asztal a szokásos kalapp-féle típus, amelyből bőven szemezgethetsz még a honlapomon, vagy a nevemre kattintva a többi hirdetésemben.

A szín természetesen választható, azon túl, hogy környezetbarát, szagtalan vizes bázisú lazúrt használok, amely UV-álló, és vízlepergető, de a fa erezetét is látni engedi. Eléggé menő cucc, én mondom!

Kérdezni egyedi méretekről, elkészítési technikákról, szállításról és minden egyébről ér és fokozottan ajánlott, további hirdetéseim között böngészni pedig szintén eredményes lehet! :)

A teraszbútor ára elemenként 30.000 Ft, de a módosításokon sok múlhat. Ilyen befolyásoló tényező, ha rácsozottan/teledeszkázva kéred az asztallapot, netán üveglapot is szeretnél a tetejére, ha mégsem akarsz háttámlát, ha magasabbat/alacsonyabbat kívánsz a padokból, ha nagyobb/kisebb méretek kellenek, satöbbi satöbbi.


Raklap kerti garnitúra

Sajnos költözés miatt eladóvá vált kb 2 hónapos raklap kerti garnitúránk.Használt,mert már 3 sört megittam az asztalnál ülve.3-szor csiszolt raklapból lett összerakva.asztal méret:175*70
A garnitúra 2 székből 3 pad és 1 asztalból áll.

Műkő Kerti Bútor garnitúra

Eladó a Batthyány kastélyból felvásárolt műkő kerti bútor garnitúra.
A garnitúra 2 asztalt és 8 ülőkét tartalmaz.
Az ülőkék 3 kivételével sérülésmentesek, kettőn kisebb sérülés található, 1 hiányos.
Asztalok átmérője: 104 cm
Magasságuk: 80 cm
Az ülőkék magassága:45 cm