Medence és telepítés Akció

Cégünk egy Polipropilén medencék gyártására szakosodott vállalkozás mely igényes, gyors és rugalmas munkavállalásaival illetve versenyképes áraival igyekszik kitűnni a nagyobb cégek árnyékából. Így létrehozva egy sokkal vevőközpontúbb családi vállalkozást mely csak a megrendelői érdeket helyezi szem előtt!

Medencéinket elsősorban kis és nagycsaládos embereknek ajánljuk. Akik így gyarapíthatják egymással illetve a gyerekeikkel való élményszerzést vagy bújhatnak el a hétköznapok fáradalmai elől miközben a gyermekeik játszanak a vízben vagy épp éjszakai álmukat alusszák, így adódik alkalom a medence intimebb kihasználására és a párkapcsolat egyéni jellegű építésére is ;).

Látogassa meg honlapunkat a WWW.SPIRITPOOL.HU címen és böngésszen megannyi ajánlatunk közül!
Nálunk Bármilyen formájú vagy méretű medencét megrendelhet, legyen az
- Kör
- Téglalap
- Ovális
- Vesealakú
Kérjen bátran árajánlatot , ugyanis Most a telepítésünk is kiemelkedően alacsony áron van mely jelenleg a piacon az egyik legolcsóbb!

Kiszállítással kapcsolatos információ :
- A kiszállítás díja bruttó :150 ft mely oda - vissza értendő
- Ha 2,5 méter alatt választ medencét a kiszállítás nem fog plusz költséget tartalmazni (kísérőautó vagy helyszíni összeszerelési költség).

Kérem hívjanak bátran a megadott telefonszámon
10:00 - 17:00 között vagy miután megtekintették medencéinket ( http://www.spiritpool.hu/medencek ) kérjenek árajánlatot (http://www.spiritpool.hu/medence-arajanlat) !