Eladó Párakapu, Párafüggöny, Kültéri frissítő párásító

Párakapu, Párafüggöny, Kültéri frissítő párásító eladó

Sokféleképpen hűsítheted magad a kánikulában , a párakapu erre az egyik legsikeresebb , ráadásul elegáns és egészséges megoldás. Hazánkban is egyre több helyen találkozhatsz vele: nívós éttermek teraszán , bevásárlóközpontoknál , kiemelt rendezvényeken , kerti partykon és a jobb strandokon is , de talán eddig nem is gondoltál rá , mennyire hasznos lehet egy ilyen otthon , a teraszon , a kertben vagy az udvaron. Ezzel a készlettel pár perc alatt saját párakaput vagy páraszórót építhetsz ,
a csomagban mindent készre szereltünk , így neked csak egy vízcsapra van szükséged , és némi kézügyességre , hogy a megfelelő helyre rögzíthesd. A fúvókák porlasztva juttatják a vizet a levegőbe , működés közben felfrissít és kb 10°C-kal csökkenti a hőérzetet. A víznyomás erősségét minden fejnél külön állíthatod , és ha a szabályzó szelepet teljesen eltávolítod , az eszközt a földre helyezve , növények egyenletes locsolására is használhatod! Előtető alá , vagy stabil napernyő állványára , terasz fölé és bárhová egyszerűen rögzítheted , a csomagban található gyorskötöző bilincsek segítségével.

Tulajdonságok::
- Mérete: 10 méter hosszú
- 10 db fúvóka
- Fúvókánként változtatható nyomás
- 10db gyorskötöző bilincs a csomagban
- Univerzális csőcsatlakozó a csomagban
- Összeszerelt kivitel

Minden termékünkre 1 év garanciát vállalunk , a termékekről áfás számlát állítunk ki , a megrendelő által megadott névre.

Telefonos rendelésfelvétel , a hét minden napján
11:00-15:00 , hétvégén is: 06203129420

https://bonzoportal.hu