Medencevízszűrő Csodazsák, Homokszűrő helyett is

Medencevízszűrő Csodazsák ,
Homokszűrő helyett is.

Ez a medence vízszűrő alkalmas a medence vizéből kiszűrni valamennyi lebegő szennyeződést beleértve azokat a szennyeződéseket , amelyek a víz opálos törését okozzák.
1 vagy 5 mikronos ipari vízszűrő-anyagból készült vízszűrőzsák , csőcsonk beillesztési lehetőséggel. (max 32mm) Mérete 100 cm x 15 cm , 0 , 3 m2 szűrőfelület.

Az 5 mikronos szűrőanyag teljesítménye a homok-szűrőkéhez hasonló vagy jobb.
Az 1 mikronos szűrőanyag a zöld-algát is képes kiszűrni a vízből , kristálytiszta lesz a medence vize.

bemutatóvideó (Youtube): bit.ly/mvcz1
1 és 5 mikronos szűrőanyag összehasonlítása: bit.ly/mvcz15
Biztonsági szelep csőcsonkokkal: bit.ly/gbsz1

Szűrőzsák (5 mikronos): 3990 Ft
1 mikronos változatot és biztonsági szeleppel ellátott változatot keresse a termékeim között:

Használata: A legegyszerűbb és leghatékonyabb mód a merülőszivattyúval való használat. A medence vizét beforgatva a szivattyút a medence aljának a közepére tesszük. Olyan hosszú csővel kössük össze a szűrőzsákot , hogy a medence legtávolabbi szélénél tudjuk rögzíteni. A szűrőzsákból kilépő tiszta víz a még nem szűrt vizet a szivattyú felé tolja. A medence alján álló szivattyú az összes lebegő szennyeződést beszívja és a homokos szennyeződés nagy részét is. Az aljzat redőiben felgyülemlett maradék homokot egy kefével a szivattyúhoz lehet terelni.
Ilyen módon pár óra alatt tiszta lesz a medence vize és porszívózásra sincs szükség.

Figyelem! Ha a zsák eltömődik , akkor egy nagy-teljesítményű szivattyú károsíthatja a zsákot , pl a cipzárnál elszakad a varrás. Célszerű egy "T" csőidomot a zsák elé építeni , ahol a túlnyomás el tud távozni , vagy pedig Biztonsági szelepes csőcsonkot kérni a zsákhoz.

(A fúrt kutak vizéből kicsapódó rozsdát legtöbb esetben kiszűri.)
Használata jóval egyszerűbb , mint a homokszűrőké és a homokszűrő tisztításánál elfolyó vízmennyiséget is meg lehet spórolni.

Tisztítás: A cipzár mentén kinyitva vízsugárral könnyen le lehet mosni a szennyeződéseket a belsejéből. Az 1 mikronos szűrőanyagnál , ha erős vízsugárral már nem lehet megfelelően kitisztítani , akkor magasnyomású mosóval kell tisztítani. ( Ha nincs a háztartásban ilyen mosó , akkor egy önkiszolgáló autómosónál meg lehet tenni.) Erre nem sokszor van szükség egy idényben.
Fontos!: Nem szabad a vízszűrő anyagát kefével vagy egyéb fizikai módon tisztítani!

Vegyszer-adagolásra is használhatja , a klórgranulátumot vagy tablettát ebbe teheti! Ebben az esetben egy üres PET palackot tegyen a zsákba , hogy ne merüljön a medence aljára , így a klór nem tudja kifakítani a fóliát! A zsákban a tabletta sokkal gyorsabban oldódik , mint az adagolóban!

Kerti tavak algamentesítésére is használható , ebben az esetben viszont több szűrőzsák összekapcsolása célszerű a szennyezettség és a vízmennyiség függvényében.

A csodazsák évekig használható kíméletes tisztítás esetén.

100% megelégedettségi garancia!
Ha nincs vele megelégedve , akkor a zsák árát visszafizetem a kézbesítéstől számított 2 héten belül. Ehhez nem is kell visszaküldenie a zsákot , elég ha jó minőségű videót vagy képet küld nekem bizonyításképp , ahol a zsákot 8 db-ra vágja kereszt irányban. (Ha több zsákot vett , akkor csak az egyiket és az olcsóbbat. A többit kérem használatlanul vissza.)